Mustáros pulykacsíkok zöldborsópürével


Hozzávalók:
25 dkg pulykacomb filé
2 gerezd fokhagyma
olivaolaj
1 ek.mustár
só,bors
majoranna

50 dkg zöldborsó
petrezselyem,só

A húst csíkokra vágjuk,kevés olivaolajon megpirítjuk.Hozzákockázzuk a fokhagymát,

és pár perc piritás után,fűszerezzük.
Hozzáöntünk 2 bögre vizet,hagyjuk főni.
Ha már majdnem puha a husi,keverjük hozzá a mustárt,és főzzük el a vizet,

ha még van rajta.
A borsót tegyük fel főni,annyi vízben,ami ellepi.

Sózzuk,szórjuk meg petrezselyemmel,és főzzük puhára.Ha kész van,turmixoljuk össze.
Én kicsit darabosabbra hagytam,hogy maradjanak benne fél borsószemek is.Barna rízzsel tálaltam.